Veel gestelde vragen


Veel gestelde vragen

Natuurlijk zijn er zoveel vragen bij het starten met jouw website. Veel vragen kunnen wij al simpel beantwoorden. Denk je “Mijn vraag staat er niet bij” dan geven wij je daar graag persoonlijk antwoord op.

Veel gestelde vragen

1Wat kost nu een website?
Standaard kost jouw website €800,- excl. Btw. Hier komt niets meer bij, tenzij je extra opties wilt. Zoals een strenge Spamfilter op jouw e-mail, een nieuwsbrief versturen of een multi-taal functie in jouw website. De kosten hiervan zijn enorm laag en altijd bespreekbaar.
2Komt er echt niets bij?
Het eerste jaar betaald u de €800,- excl btw. Het jaar er op hebben wij service & licentiekosten. Deze zijn €16,50 p/m excl btw en worden per jaar gefactureerd.
3Wat krijg ik voor €750,-
Je krijgt een website zonder beperking aan het aantal pagina’s die met jouw aangeleverde bestanden is ingericht door onze professionele designers. Daarbij krijg je ook de module waarbij jouw klanten jouw website makkelijk kunnen bekijken op een mobiel en tablet. En wij verzorgen ook de domeinnaam, je e-mailadres(sen), hosting, ondersteuning en het onderhoud van jouw website-techniek. De back-ups lopen automatisch iedere week om er voor te zorgen dat mocht er iets mis gaan wij je website makkelijk kunnen herstellen.
4Leuk een website maar ik wil een webshop
Onze programmeurs hebben een eigen webshop module ontwikkeld met iDeal-module en tal van andere functies. Neem hiervoor contact op om alle wensen door te spreken.
5Ik ben niet handig met een computer
Tot nu toe zijn al onze klanten er uit gekomen, zowel met als zonder ondersteuning. En lukt het je echt niet, wij helpen je graag verder om jouw website zo mooi mogelijk te maken.
6Kan ik alles aanpassen?
Heel veel is zelf aan te passen. De teksten, plaatjes, volgorde van jouw menu etc. en kom je er niet uit dan neem je even contact met ons op en doen wij het voor je.
7Zit er een ontplof knop in jullie systeem?
Vaak horen wij dat onze klanten bang zijn om dingen aan te passen. Ze denken dat ze daarmee de volledige site kunnen verknallen of zelfs laten ontploffen. In het systeem zit een back-up functie die je aanpassingen onthoud en waarbij je alle wijzigingen terug kan zetten. Tot zo ver hebben wij nog geen ontplof knop kunnen vinden.
8Kan ik zelf pagina’s toevoegen?
Ja, dit kan. Als één van de weinige websitebouwers hebben wij geen beperking op het aantal pagina’s dus je mag oneindig doorgaan met pagina’s toevoegen.
9Ik wil een website op maat
Wij bouwen ook website geheel op maat en naar wensen van jou. Neem hiervoor contact op
10Ik heb al een domeinnaam
Dit is geen probleem. Wij verhuizen jouw domeinnaam kosteloos naar onze server. Jij blijft eigenaar van jouw domeinnaam. Na de verhuizing krijg je nieuwe gegevens zodat je jouw mail kan blijven gebruiken.
11Ik kom opslagruimte en e-mail adressen te kort
Wij hebben geen beperkingen op het aantal pagina’s zitten en daardoor is je opslag ruimte voldoende voor normaal gebruik. Je e-mail adressen verder uitbreiden is natuurlijk mogelijk.
12Als ik vragen heb na de oplevering, wat moet ik dan doen?
Wij zijn tijdens kantoor uren bereikbaar via telefoon en na kantooruren per e-mail. Kijk voor de juiste contactgegevens op onze contactpagina.
13Ik wil overstappen/opzeggen, kan dat?
Ja dit kan. Hiervoor dien je schriftelijk je abonnement op te zeggen. Wanneer je jouw abonnement opzegt wordt je gehele website verwijderd. Deze is niet te verhuizen naar een andere partij.
14Wanneer kan ik jullie bereiken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00. Per mail antwoorden wij zo snel mogelijk (ook na kantooruren en in het weekend)

Neem contact met ons op

Zit je na het lezen van onze veel gestelde vragen nog steeds met een vraag? Neem dan contact met ons op.