Als ondernemer moet je kunnen vertrouwen op je website informatie

Talent Stage B.V. de specialist in uw Horeca onderneming

reserveren

Reserveren

Reserveren via uw website. Of dit nu doormiddel van een online reserveringsmodule gaat, een mail formulier of via de telefoon. Wij bieden een oplossing die pas bij uw onderneming.
email

E-mail

Uw gasten, leveranciers en klanten nemen in deze tijd enorm veel contact met u op via mail. D.m.v. onze spamfilter houden wij veel ongewenste reclame tegen en kunt u via uw telefoon, computer of waar dan ook uw e-mail benaderen.
restaurant

Vindbaarheid

Uw restaurant moet makkelijk vindbaar zijn op internet. Veel van uw potentiële gasten zoeken eerst contact via uw website of social media. Het is daarom belangrijk dat uw informatie op ieder mogelijk platform terug te vinden is en in een hoge ranking.
social-media

Social Media

Het Facebook, Google of Instagram zijn de platvormen waarmee u direct contact legt met uw bestaande of nieuwe gasten. Hierbij is het van belang professioneel om te gaan met informatie, immers wat u plaatst is zo gedaan, het verwijderen is een heel ander verhaal.

De functionaliteit van uw website

Uw website moet meer zijn dan "een website"

Een website is de eerste stap om meer succes te halen uit internet

Bij Talent Stage B.V. een website laten maken betekent dat je een website krijgt die werkt op zowel een mobiel, tablet als een PC, die goed vindbaar is in Google en gekoppeld kan worden aan diverse social media. Daarbij zijn de websites makkelijk uit te breiden en aan te passen.

Wij helpen je graag om jouw website succesvol te maken

  • Systeem wat de teksten optimaliseert voor Google en andere zoekmachines
  • Professionele hoge kwaliteit foto’s van uw zaak

Eenvoudig zelf je website uitbreiden en beheren

Bij Talent Stage B.V. kan je jouw website laten maken waarmee je eventueel zelf makkelijk je pagina’s kan aanpassen, foto’s of pagina’s toevoegen. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag verder of passen het voor je aan.

Jouw website moet gevonden worden in Google

Wij bouwen je website zo op dat Google hem makkelijk kan vinden zodat jouw klanten je zo snel mogelijk tegen komen in de zoekresultaten. Benieuwd naar de technieken die wij hiervoor gebruiken?

Ook goed zichtbaar op een mobiel of tablet

Je website moet door iedereen goed te lezen zijn, of jouw klant nu kijkt op een mobiel, tablet of via de PC. De informatie die zij zoeken moet direct te lezen zijn en er hoeft niet ingezoomd te worden. Benieuwd hoe er zo iets uit ziet? Bekijk dan onze site of van één van onze klanten eens op een mobiel of tablet.

Meer dan 2500 tevreden klanten

In de 15 jaar ervaring die Talent Stage B.V. heeft hebben wij al meer dan 2750 tevreden klanten. Zij lieten o.a. een professionele website maken. O.a. bedrijven in Arnhem, Eindhoven, Tilburg en Amsterdam.

Wat kan Talent Stage B.V. nog meer voor u bieden

Benut alle mogelijkheden van internet. Lees welke diensten wij allemaal aanbieden voor uw (online) identiteit.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Heeft u vragen? Wilt u precies weten wat Talent Stage B.V. voor uw horeca onderneming kan bieden