Jouw website vindbaar op internettalentstagebv-google-zoekresultaten

Jouw website is standaard uitgerust met de laatste technieken die Google nodig heeft om je website goed te indexeren. Daarbij koppelen wij je bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens in de database van Google waardoor je bedrijf goed gevonden wordt met jouw adres gegevens en website link in de rechterkant van Google. Hierdoor heeft jouw klant bij het zoeken alle nodige gegevens direct bij de hand.

Jouw website melden wij aan bij de zoekmachines

Nadat je website online staat met alle teksten en informatie over je bedrijf, melden wij je website aan bij Google en andere zoekmachines. Door het aanmelden wordt je website snel opgenomen in de zoekresultaten en indexeren de zoekmachines je website grondig. Alle teksten die op je site staan worden dan geanalyseerd en verwerkt waardoor je goed vindbaar bent.

Bezoekers statistieken

Voordat we jouw website online zetten koppelen wij deze met Google Analytics. Een handige tool om (real-time) je bezoekers te tellen, te zien welke pagina’s ze als eerste bezoeken en welke ze overslaan. Je kan er voor kiezen om wekelijks een PDF bestand met je bezoekersstatistieken gemaild te krijgen of direct in te loggen in je Google Analytics panel.

Uitgebreide zoekmachine module

Jouw website heeft een module die je extra kan instellen op bepaalde zoekwoorden. Je kan per pagina extra zoekwoorden toevoegen of de titel en omschrijving van het zoekresultaat aanpassen zodat jouw klanten die zoeken beter getriggerd worden om op jouw link te klikken in plaats van die van je concurrent. Deze module geeft je automatisch suggesties over mogelijke verbeteringen.


Persoonlijke offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen beteken? Neem dan contact met ons op om jouw wensen door te spreken.