Tsu social network

Gratis foto’s voor uw website of blog
juli 29, 2014
Nederlandse smartphonegebruikers betalen vaker met creditcard dan via iDeal
november 11, 2014

Dagelijks staan er wel nieuwe social media netwerken op met het idee om Facebook te verslaan. Vandaag kwam Tsu voorbij in het rijtje “Netwerken die je even moet proberen”. Tsu is een sociaal netwerk dat er vanuit gaat dat de content die je op social media plaatst van jezelf is en geld waard is! Twitter, Facebook en andere sociale netwerken verdienen hun geld immers op basis van wat gebruikers doen op de platformen. Het product dat zij verkopen zijn de gebruikers. Hoe meer gebruikers berichten plaatsen en klikken, hoe meer bedrijven advertenties kunnen laten zien en hoe beter deze advertenties afgestemd kunnen worden met behulp van alle gebruikersdata die ze over jou verzameld hebben.

Data = Geld

Als je het zo bekijkt dan is het logisch dat jouw data flink wat geld waard is. Tsu denkt hier slim mee om te springen en werkt met een systeem waarbij de inkomsten vanuit de advertenties aan de gebruiker terug gestort wordt.
Zoals in onderstaand overzicht uitgelegd wordt.
Tsu

Tsu is zoekend naar een eerlijk economisch model waarbij de content van de eigenaren wordt gerespecteerd en eerlijk worden beloond. Of het haalbaar is durven wij niet te zeggen, een mooi initiatief wat een andere kijk geeft op je social media gebruik en data vinden wij het wel.

Ook een Tsu account?

Benieuwd naar Tsu? Via onze invite link kan je gratis lid worden en starten met geld verdienen via jouw social media gebruik. Klik hier.

Comments are closed.