Portfolio

Dagelijks maken wij nieuwe concepten of passen bestaande concepten aan. Omdat onze prioriteit ligt bij het maken van deze concepten is het niet mogelijk een volledig portfolio weer te geven. Onze excuses hiervoor.

Renao

026 – 442 31 85


Leuk is het wanneer een belangrijke relatie met de vraag komt denk eens mee over een nieuw op te zetten restaurant concept. Samen met de architect, interieur designer en aannemer wordt er in een termijn van 3 weken een volledig traditioneel Chinees restaurant omgetoverd tot een zakenlijk gericht hoogwaardig Shared Dining restaurant dit op een unieke locatie in Arnhem waarbij Talent Stage B.V. verantwoordelijk was voor het logo en de nieuwe website.

Met enige trots presenteren wij onze gedachte achter het logo waarbij het uitgangspunt was om de eerste letter van Renao terug te laten komen als detail op bijvoorbeeld de wijnglazen, tevens wilde wij het koninklijke (Royal) gevoel laten ervaren wanneer je als gast aan tafel zit. Op de buitenzijde van het gebouw kan men de R op grote afstand al herkennen wat dan weer de letter R van restaurant aangeeft.
De huisstijl geeft precies de sfeer weer die wij aan onze gasten over willen brengen.

Werkcentrum Groep

Uitzendbureau

0492 - 565532


Uitzendbureau WerkCentrumGroep wilde naast een nieuwe website tevens een kompleet beheer systeem waarbij de gemaakte werkuren, sollicitatie en de contractformulieren vanuit de website te beheren waren.
Ons doel was dat iedereen met het systeem overweg moest kunnen en dus werd er gebruik gemaakt van eenvoudige selectie menu's

Azuma

Sushi restaurant

030 - 8887331


Azuma heeft een lastige locatie doordat men alleen via de ingang van de bioscoop het restaurant kan bezoeken was het voor ons een extra uitdaging om de vindbaarheid op het internet en social media te optimaliseren. Wanneer men echter de combinatie van een sushi restaurant op een gelijke etage met de bioscoop vanuit een positieve manier bekijkt dan blijkt het een unieke situatie te zijn, omdat men voor of na de film heerlijk kan genieten van de sushi specialiteiten versterkt dit het concept, en dat voor een all you can eat prijs.
Menig klanten heeft laten horen dat ze honger krijgen van de foto's.

NL Magazijn

Groothandel in stellingen

033 - 2854261


Bij namen zoals Lundia denk men al snel aan mooie houten stellingen. Onze klant bood deze stellingen als nieuw of gebruikt aan tegen zeer sterk gereduceerde prijzen en hierdoor dus makkelijk een weg vonden bij zowel particulieren als in de zakelijke markt, voor Talen Stage B.V. was gezien de grote verscheidenheid van stellingen en alle bijproducten het een hele klus om in een live omgeving de te bouwen website met een nieuwe naam en logo geruisloos te laten overgaan en ook door bestaande en nieuwe klanten de vindbaarheid te kunnen blijven garanderen. Inmiddels is NLMagazijn een begrip geworden op internet en een geduchte concurrent voor de zakelijke markt.
Klanten kunnen nu naar eigen inzicht een stelling digitaal uittekenen. Het systeem berekend wat er nodig is. Dit scheelt ontzettend veel tijd voor de klant en ons.

Monast

Gezelschap en mantelzorg

06 - 53591753


Monast is een kleinschalige particuliere organisatie die in 2014 is opgericht door Moniek en Astrid beiden woonachtig in het prachtige Limburg. Deze twee dames namen het plan op om de ervaring die ze beide hadden vanuit de zorgsector in te zetten voor een bedrijf wat zich richt op het begeleiden en supporten van zowel jongere als de oudere doelgroep die niet altijd direct vrienden of familie omhanden hebben wanneer ze b.v. eens wat verder willen reizen of simpel iemand die hen kan begeleiding bij een ziekenhuisbezoek.
Onze huisstijl wekt enorme vertrouwen bij onze cliënten.

Arjen Terpstra

Ondernemer - schrijver


Samen met zijn dochter is het design van arjenterpstra.com uitgewerkt en ontwikkeld.
Geen moeilijk gedoe, gewoon een simpel design waarin alles makkelijk terug te vinden is

NJIB

Incassodienst

020 – 408 09 77


NJIB gevestigd in Amsterdam
De informatie moet simpel terug te vinden zijn met maar 1 klik

HL group

koerier- en transportdienst

0800 - 0 90 90 90


HL Group is een zelfstandige logistieke onderneming en bestaat uit vier onderdelen, elk met haar eigen specialisme. Achter de website zit een geheel custom-made logistiek systeem gekoppeld.
Logistiek software zoals het moet werken zonder een hoop onzinnige functies.