Een greep uit onze websites

Om een inzicht te krijgen in de diverse mogelijkheden hebben wij enkele van onze projecten hieronder in beeld gebracht

Wereldrestaurant in Roosendal

Wereldrestaurant A17

Het onlangs geopende Wereldrestaurant A17 in Roosendaal bevindt zich naast de snelweg A17 bij afslag 20. Met zijn ruim 600 couverts bied het meer dan voldoende ruimte voor grote feesten en partijen. Het All-you-can-eat en drink restaurant wordt nu al druk bezocht en heeft het al enkele bekende Nederlanders op bezoek gehad waaronder Frans Bauer
Wereldrestaurant-A17-Roosendaal
Wereldrestaurant in Hoensbroek

Paradiso Hoensbroek

Een wereldrestaurant in het centrum van Hoensbroek in het mooie Limburg. Met een groot parkeer terrein voor de ingang biedt het ook de rolstoel houder een korte weg naar een heerlijk avondje uit eten. Met ruim 400 couverts biedt het restaurant meer dan voldoende ruimte voor grote feesten en partijen.
paradisohoensbroek
Japans restaurant Houten (Utrecht)

Japans restaurant Azuma

Dit Japans restaurant "wat zich bevindt boven het overdekte winkelcentrum in Houten" is direct gelegen naast de Bioscoop CineLounge waarbij er regelmatig leuke combinatie acties geboden worden. De eerste twee uur kunt u gratis parkeren in de parkeergarage "de Kruitmolen. De ingang bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over een lift en roltrap zodat ook de bereikbaarheid voor iedereen toegankelijk is.
azuma-houten
Wereldrestaurant in Garderen

Wereldrestaurant De Garderense Berg

De mooie omgeving van de Veluwe lokt u uit om in deze zelfde sfeer te gaan dineren. De Garderenseberg bevindt zich midden in deze mooie natuur en probeer het gevoel van buiten naar binnen te halen. Met zijn overdaad aan producten en de goede kwaliteit van de producten ontvangen ze iedere gast met een big smile en proberen uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.
degarderenseberg

Wat kan Talent Stage B.V. nog meer voor u bieden

Benut alle mogelijkheden van internet. Lees welke diensten wij allemaal aanbieden voor uw (online) identiteit.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Heeft u vragen? Wilt u precies weten wat Talent Stage B.V. voor uw horeca onderneming kan bieden